Bilstereoforum - Sveriges största forum för bilstereo  

Go Back   Bilstereoforum - Sveriges största forum för bilstereo > Installation, inställningar, musik och tävlingar > Allmän diskussion och frågor

Allmän diskussion och frågor Här diskuteras allt inom bilstereo som ej passar i annan kategori.

Reply
 
Thread Tools
Old January 20th, 2011, 09:00   #1
mmd_bbk
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: västerås
Age: 30
Posts: 13
Rep Power: 0 mmd_bbk is on a distinguished road
Default Inget ljud från högtalarna. Hjälp!!!!!!!

Tjena

Jag ska förklara från början så ni har all info även fast det inte behöver höra ihopp.

Jag hade 2högtalare och ett slutsteg och en baslåda ikopplat först och då funka allt som de skulle sen så drog min idiot till kompis ut någon sladd från stget för han lånade min bil när han åkte och köpte däck.
När jag sen koppla in kablarna igen så kom de inget ljud från baslådan.
Jag testade att byta säkring fast jag visste att det inte var något fel på den och de hjälpte inte.

Typ 2veckor efter det så fråga samma idiot kompis mig ifall jag ville låna hans bilstereo för den har usb och då sa jag att jag kunde köpa den ist och han sa Ja. Jag koppla in den och allt funka som de skulle. Jag koppla in 2till högtalare och allt funka som de skulle.
Sen efter några dagar så dör ljudet men kommer tillbaka nästa dag och så håller de på några dagar men sen så dör det helt. Jag får sen reda på av en annan kompis att de var likadant när idioten använde den (att den bara funka ibland). Jag byter då tillbaka till min gamla cd.spelare och då funkar ändå inte ljudet.

Vad kan det vara för fel? Själva stereon funkar men de kommer inget ljud från högtalarna. Jag har kollat så att kablarna sitter fast på högtalarna och kablarna i iso kontakten ser ut och sitta bra. Det e ingen kabel som sitter löst iaf.

Väldigt tacksam ifall någon kan hjälpa för det har varit så här i 1månad nu och funderar på att sälja bilen ifall det inte går att fixa.
Jag har en s40 fas1 btw.

Tack på förhand
Mvh MMD
mmd_bbk is offline   Reply With Quote
Old January 22nd, 2011, 19:40   #2
pierre
Senior Member
 
pierre's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: linköping / ekholmen
Age: 41
Posts: 1,404
Rep Power: 127 pierre is on a distinguished road
Send a message via MSN to pierre
Default Re: Inget ljud från högtalarna. Hjälp!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by mmd_bbk View Post
Tjena

Jag ska förklara från början så ni har all info även fast det inte behöver höra ihopp.

Jag hade 2högtalare och ett slutsteg och en baslåda ikopplat först och då funka allt som de skulle sen så drog min idiot till kompis ut någon sladd från stget för han lånade min bil när han åkte och köpte däck.
När jag sen koppla in kablarna igen så kom de inget ljud från baslådan.
Jag testade att byta säkring fast jag visste att det inte var något fel på den och de hjälpte inte.

Typ 2veckor efter det så fråga samma idiot kompis mig ifall jag ville låna hans bilstereo för den har usb och då sa jag att jag kunde köpa den ist och han sa Ja. Jag koppla in den och allt funka som de skulle. Jag koppla in 2till högtalare och allt funka som de skulle.
Sen efter några dagar så dör ljudet men kommer tillbaka nästa dag och så håller de på några dagar men sen så dör det helt. Jag får sen reda på av en annan kompis att de var likadant när idioten använde den (att den bara funka ibland). Jag byter då tillbaka till min gamla cd.spelare och då funkar ändå inte ljudet.

Vad kan det vara för fel? Själva stereon funkar men de kommer inget ljud från högtalarna. Jag har kollat så att kablarna sitter fast på högtalarna och kablarna i iso kontakten ser ut och sitta bra. Det e ingen kabel som sitter löst iaf.

Väldigt tacksam ifall någon kan hjälpa för det har varit så här i 1månad nu och funderar på att sälja bilen ifall det inte går att fixa.
Jag har en s40 fas1 btw.

Tack på förhand
Mvh MMD
vad är de för sterio du har då för de första ????
__________________
TEAM BERGET
pierre is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hjälp välja ljud till 9-5 Nollan8 Sound Quality - Ljud och tweakning 11 October 5th, 2010 11:04
Musik från telefonen till stereon, hur och ok ljud? LarsÅ Multimedia - Allt om navigation, skärmar, iPods, MP3-spelare, Bil-PC, rattstyrning, USB 21 August 25th, 2010 09:53
Behöver hjälp att koppla in ljud. mmd_bbk Allmän diskussion och frågor 4 July 15th, 2010 13:10
Hjälp med "plopp" ljud cerwinsky Allmän diskussion och frågor 6 June 1st, 2010 11:03
Skumt ljud från baslådan vid påslag Jimmen Allmän diskussion och frågor 2 November 12th, 2009 16:27


All times are GMT +1. The time now is 01:13.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Bilstereoforum handlar om bilstereo, billjud, bilradio, slutsteg, bilhögtalare och multimedia (Sound Quality, SPL, dbDrag, EMMA)